kankaita.com

Valmistusmerkintä

Tämän sivun sisällöstä vastaa:

fabfab GmbH

Edustamiseen oikeutetut toimitusjohtajat
Dr. Andreas Seifert

Osterbrooksweg 35-45
22869 Schenefeld
Saksa

HRB 9847 PI
Amtsgericht Pinneberg

Liikevaihtoverotunnus: DE-284724668

T: +358 9 74790202
F: +49 (0)40 - 771 880 61
E-Mail: yhteydenotto[at]kankaita.com

Verkkovälitteinen riidanratkaisu

Euroopan komissio tarjoaa pian alustan verkkovälitteiseen riidanratkaisuun: https://webgate.ec.europa.eu/odr/. Emme ole velvoitettuja, emmekä halukkaita osallistumaan riitojenratkaisumenettelyyn kuluttajan sovitteluelimessä.

Linkit

Löydät sivuiltamme linkkejä muille internettisivuistoille. Näiden linkkien käyttö tapahtuu käyttäjän omalla vastuulla. Me emme ole vastuussa linkitettyjen sivujen sisällöstä. Jos näillä muiden tahoilta ylläpidetyillä sivuilla esiintyy kiellettyjä äärioikeistolaisia, lapsipornograafisia tai muuten kiellettyjä tai loukkaavia tekstejä ja kuvia, korostamme jo etukäteen, että emme missään tapauksessa hyväksy tällaisia sisältöjä. Jos huomaat kiellettyjä linkityksiä, pyydämme että otat pikaisesti yhteyttä meihin. Me tarkistamme ja poistamme linkit välittömästi.

Tekijänoikeudet

Nämä sivustot teksteineen, sisältöineen, kuvineen, logoineen, graafisine esityksineen sekä sivuston muotoilu ja suunnittelu (layout) ovat tekijänoikeuslain alaisia. Näiden internettisivujen tai niiden sisällön luvaton käyttö tai eteenpäin lainaus voivat johtaa siviili- tai rikosoikeudellisiin toimiin: Saksan liittotasavallassa voi tällaisista rikkeista yksittäistapauksissa seurata jopa viiden vuoden vankilatuomio. Myös muissa maissa tekijänoikeuslainrikkomuksista rangaistaan, monissa maissa jopa kovemmilla rangaistuksilla. Jos olet kiinnostunut sivujemme sisällöstä, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen: yhteydenotto [at] kangastori.com. Voimme joissain tapauksissa antaa kirjallisen luvan aineistomme käyttämiseen.

© konradbak@fotolia.com, © detailblick@fotolia.com, © Light Impression@fotolia.com, © ulucceylani@fotolia.com, © andreas reimann @ fotolia.com, © Light Impression @ fotolia.com

kankaita.com käyttää evästeitä voidakseen tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos jatkat sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.