kankaita.com

Maksutavat

Tietosuojan vaaliminen on meille itsestäänselvyys. Koko tilausprosessi ja erityisesti henkilökohtaisten tietojen siirto tapahtuu suojatun SSL-yhteyden välityksellä.

Useimpia luottokortteja voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. Verkkokaupassamme ovat käytössä seuraavat kortit:
- MasterCard
- VisaCard

PayPal on eBay-konserniin kuuluva nopea, varma ja vaivaton verkkomaksupalvelu. Kun olet luonut PayPal-tilin, voit suorittaa maksun antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Tämä maksutapa on mahdollinen, kun tilauksen arvo (ilman lähetyskuluja) on vähintään 1 €.

Rekisteröityneille asiakkaille tarjoamme 2. tilauksesta lähtien mahdollisuuden maksaa laskulla 10 päivän sisällä laskun vastaanottamisesta. Tilausten maksaminen laskulla ei valitettavasti ole mahdollista vierailijana tilattaessa tai ensimmäisten tilausten yhteydessä.

Tämä maksutapa koskee vain tilauksia, joiden toimitus- ja laskutusosoite sijaitsee Suomessa ja joiden tilausarvo on enintään 300 euroa. Huomaathan, että viivästyneen maksun perintämaksu on vähintään 5,80 euroa.

Ilmoita laskun maksun yhteydessä viitteeksi asiakasnumero ja laskunumero .

Pankkiyhteys:

Tilinhaltija: fabfab GmbH
Pankin nimi: Svenska Handelsbanken
IBAN : FI4131311001460579
BIC/SWIFT: HANDFIHH

Valittaessa tämä maksutapa, asiakas maksaa laskun ennakkoon pankkisiirtona ja me lähetämme tuotteen asiakkaalle päivän sisällä maksun saapumisesta.

Ole hyvä ja tee tilisiirto seuraavalle tilille. Muistathan ilmoittaa laskun numeron:

Tilinhaltija: fabfab GmbH
Pankin nimi: Svenska Handelsbanken
IBAN : FI4131311001460579
BIC/SWIFT: HANDFIHH
kankaita.com käyttää evästeitä voidakseen tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos jatkat sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.