kankaita.com

Yleiset kauppaehdot

Huomautukset koskien sivun verkkokauppaa. Huomautukset voimassa yksityisasiakkaille.
Seuraavat ehdot koskevat meidän ja asiakkaidemme välisiä sopimuksia ja tilausten toimittamista:

1.
Sopimuskumppani:

fabfab GmbH
Osterbrooksweg 35-45
D - 22869 Schenefeld
Saksa
(jatkossa lyhennetty muotoon - fabfab –)

Myös valitukset tulee toimittaa tähän osoitteseen.

2.
Tuotteiden hinnat sisältävät erilaisia veroja ja muita hinnanosia, poikkeuksena toimitus- ja postituskulut.
Perimme Suomeen lähetettävistä toimituksista 7,95 euroa toimituskuluja lähetystä kohti.

Suuremmat lähetykset saattavat koostua useammasta paketista.
Yksittäisen paketin painoyläraja on 20 kg.
Toimitus postilokero-osoitteeseen ei ole mahdollista.
Jos kyseessä on toimitus johonkin muuhun maahan, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä niin selvitämme toimituksen hinnan.

Kaikki kotisivun ja verkkokaupan hinnat ja tiedot ovat ilman takuuta.
Ostosopimus tulee voimaan, kun vahvistamme tuotteen toimituksen.
Tilauksen vahvistaminen ei riitä meidän puoleltamme sopimuksen hyväksymiseksi.
Sopimus lähetetään sinulle kerran ostosopimuksen sähköpostivahvistuksen kanssa.
Kirjoitus- ja laskuvirheeet oikeuttavat meidät perumaan sopimuksen.
Pidätämme sopimuksen peruutusoikeuden myös, jos kyseistä tuotetta ei voida toimittaa.
Tässä tapauksessa jo maksettu hinta palautetaan välittömästi.

Seuraavat maksutavat ovat mahdollisia:
- Ennakkomaksu
- Luottokortti (VISA, MasterCard)
- Paypal-maksu

 Tilaus laskulle on mahdollista kaikille rekisteröityneille asiakkaille ensimmäisen onnistuneen tilauksen jälkeen.
Tilauksen maksun eräpäivä lasketaan tilauksen saapumispäivästä.
Tilaus toimitetaan, jos ei ole muuten sovittu, asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen.
Tavaran vastaanottamisen jälkeen tavaran vahingoittumisen tai häviämisen vaara on asiakkaan vastuulla, myös silloin kun kyseessä on osatoimitus.
Ilmoitukset toimituksen kestosta ovat ainoastaan silloin voimassa, kun ne ovat vahvistettu kirjallisesti. Sovittu toimitusaika katsotaan toteutuneeksi, kun tavara luovutetaan kuljetukseen tai toimitusvalmiudesta ilmoitetaan ennen sovitun toimitusajan umpeutumista.

3. Näytepala
Jokainen asiakas voi tilata enintään viisi näytettä maksutta tilausta kohti.
Jokaisesta tämän yli menevästä näytteestä veloitetaan 1 €.
Tilauksista, jotka sisältävät vain näytteitä, veloitamme 3 euron palvelumaksun.
Tilaamalla saat näytteet sekä 3 euron palvelumaksua vastaavan lahjakortin. 

4. Toimitus yhtenä kappaleena
Metritavaran tilaukset, jotka ovat 0,5-5 metriä, toimitetaan yhtenä kappaleena. Saatamme jakaa tilaukset, jotka ovat yli 5 metriä, useampaan palaan. Jos tuotetta on saatavissa alle 5 metriä, ilmoitamme siitä sinulle ennen tilauksen lähetystä.

5. Peruutusta koskevat ohjeet

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa ilman perusteluja. Peruutusoikeus on voimassa 14 päivää siitä päivästä, jona
- asiakas tai hänen nimeämänsä henkilö (muu kuin toimittaja) on saanut tuotteet haltuunsa, jos hän on tilannut samassa tilauksessa yhden tai useampia tuotteita, jotka toimitetaan samanaikaisesti
- asiakas tai hänen nimeämänsä henkilö (muu kuin toimittaja) on saanut viimeisen tuotteen haltuunsa, jos hän on tilannut samassa tilauksessa yhden tai useampia tuotteita, jotka toimitetaan erikseen
- asiakas tai hänen nimeämänsä henkilö (muu kuin toimittaja) on saanut viimeisen osatoimituksen tai kappaleen haltuunsa, jos hän on tilannut samassa tilauksessa yhden tai useampia tuotteita, jotka toimitetaan erillisinä osina tai kappaleina.

Peruutusoikeuden käyttäminen edellyttää, että

fabfab GmbH
Osterbrooksweg 35-45
D - 22869 Schenefeld
T: +358 (0)9 747 90 202
F: +49 (0)40 - 771 880 61
E-Mail: yhteydenotto [at] kankaita.com

asiakas lähettää meille peruutusilmoituksen (esim. postitse, faksitse tai sähköpostitse). Peruutus voidaan lähettää oheisella peruutuslomakkeella tai muilla tavoin. (Peruutus voidaan lähettää peruutuslomakkeella tai muulla sähköisellä ilmoituksella Internet-sivustossamme osoitteessa (http://www.kankaita.com//about/withdrawal.htm). Lähetämme asiakkaalle viipymättä (esim. sähköpostitse) vahvistuksen peruutusilmoituksen vastaanottamisesta.)

Ilmoitus peruutusoikeuden käyttämisestä tulee lähettää ennen peruutusajan päättymistä.

Peruutuksen seuraukset
Mikäli asiakas peruuttaa tilauksensa, palautamme hänelle kaikki saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkuluja, jos asiakas on valinnut muun toimitustavan kuin edullisimman vakiotoimituksen). Maksut palautetaan viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen peruutusilmoituksen saapumisesta. Maksun palautus tehdään samalla maksutavalla, jonka asiakas valitsi tilauksen maksamiseen, jos ei muuta erikseen sovita. Asiakkaalle ei koidu maksun palautuksesta lisäkustannuksia. Me voimme kieltäytyä maksun palautuksesta siihen saakka, että olemme joko vastaanottaneet tuotteen tai olemme vastaanottaneet tositteen tuotteiden takaisinlähetyksestä, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Asiakkaan tulee lähettää tai luovuttaa tuotteet takaisin meille viipymättä ja vähintään 14 päivän kuluessa tilauksen peruutuksesta. Palautusajaksi riittää, että asiakas lähettää tuotteet 14 päivän kuluessa. Asiakas vastaa palautuslähetyksen lähetyskustannuksista.

Asiakas korvaa tuotteiden arvonalentumisen vain, jos tuotteiden tarkastuksessa ilmenee asiakkaasta virheellisestä käytöstä johtuvaa tuotteiden kulumista ja ominaisuuksien tai toimintojen muuttumista.

Peruutusoikeuden eväämis- ja umpeutumisperusteet
Peruutusoikeus ei koske tilauksia eikä tuotetoimituksia, jotka eivät ole vakiomuotoisia vaan jotka on valmistettu asiakkaan mittojen tai määritysten mukaisesti hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä. Tällaisia voivat olla
- tuotteet, jotka pilaantuvat herkästi ja joiden parasta ennen -päiväys umpeutuu nopeasti
- alkoholijuomat, joiden hinta on sovittu tilauksen yhteydessä, jotka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivän kuluessa tilauksesta ja joiden markkinahinnan vaihteluun myyjä ei voi vaikuttaa
- sanoma-, aikakausi- ja kuvalehdet, pois lukien tilaussopimukset. Peruutusoikeus umpeutuu ennenaikaisesti, mikäli tilaus koskee
- sinetöityjä tuotteita, jotka terveydellisistä tai hygieniasyistä eivät sovellu palautettaviksi, joiden sinetti on poistettu, tai tuotteita, joita luonteensa vuoksi ei voida erottaa muista kokonaisuuteen kuuluvista tuotteista
- ääni- tai videotallenteita tai tietoteknisiä sovelluksia, jotka toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa ja joiden sinetti on poistettu.

6.
Toimitetulla tavaralla on takuu lain sille asettamissa puitteissa, kuitenkin korkeintaan kahden vuoden ajalle alkaen tavaran lähetyksen ajankohdasta.

7. Väripoikkeamat
Asiakkaan tulee ottaa huomioon, että emme vastaa värieroista internetin kuvan ja toimitetun tavaran välillä.
Painotamme tässä yhteydessä näytepalan tilaamismahdollisuutta.
Kaupankäynnissä yleisiä värieroja ja rakenne-eroja toimitettujen näytepalojen ja toimitettujen tuotteiden välillä tai yksittäisten toimitusten välillä ei voi kokonaan välttää, eivätkä ne riitä syyksi tavaran virheellisyydestä tai puutteellisuudesta.

8.
Asiakkaan täytyy hyväksyä yleiset sopimusehtomme ilmoittautuessaan kangastori.com:in asiakkaaksi. Ainoastaan näin järjestelmä voi hyväksyä ilmoittautumisen ja tilausten jättämisen.

9. Sovellettu laki ja oikeuskäytäntö
Kauppasopimukset ovat ainoastaan Saksan valtion lainsäädännän alaisia, eikä niitä koske UN-kauppaoikeus.
Oikeuspaikka on, lain sallimissa puitteissa, Pinneberg, Saksa.

10. Omistusoikeuden pidätys
Toimitettu tavara pysyy meidän omistuksessa kunnes tilaus on täysin maksettu.

11. Tietosuoja
Asiakastietoja käytetään ainoastaan tilausten täyttämiseen. Tietoja ei anneta kenenkään kolmannen osapuolen käyttöön.

12.
Kaikkia muita asiasisältöjä, joita ei ole mainittu näissä kauppaehdoissa, koskevat Saksan tekstiiliteollisuuden (Deutsche Textilndustrie) yhteiset ehdot.

13. Muut ehdot (salvatorinen lauseke)
Jos yksittäiset tämän sopimuksen ehdot ovat pätemättömiä tai muuttuvat pätemättömäksi nykyisen lainsäädännön mukaan, pysyy sopimus voimassa, eikä se ei vaikuta muiden määräysten laillisuuteen ja pätemätön ehto käännetään päteväksi ehdoksi niin hyvin kuin mahdollista tulkitsemalla ja soveltamalla kaupankäynnin yleisiä tapoja.

14. Verkkovälitteinen riidanratkaisu
Euroopan komissio tarjoaa pian alustan verkkovälitteiseen riidanratkaisuun: https://webgate.ec.europa.eu/odr/ . Emme ole velvoitettuja, emmekä halukkaita osallistumaan riitojenratkaisumenettelyyn kuluttajan sovitteluelimessä.
kankaita.com käyttää evästeitä voidakseen tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos jatkat sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.