Peruutusta koskevat ohjeet

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa tilauksensa 14 päivän kuluessa ilman perusteluja. Peruutusoikeus on voimassa 14 päivää siitä päivästä, jona
- asiakas tai hänen nimeämänsä henkilö (muu kuin toimittaja) on saanut tuotteet haltuunsa, jos hän on tilannut samassa tilauksessa yhden tai useampia tuotteita, jotka toimitetaan samanaikaisesti
- asiakas tai hänen nimeämänsä henkilö (muu kuin toimittaja) on saanut viimeisen tuotteen haltuunsa, jos hän on tilannut samassa tilauksessa yhden tai useampia tuotteita, jotka toimitetaan erikseen
- asiakas tai hänen nimeämänsä henkilö (muu kuin toimittaja) on saanut viimeisen osatoimituksen tai kappaleen haltuunsa, jos hän on tilannut samassa tilauksessa yhden tai useampia tuotteita, jotka toimitetaan erillisinä osina tai kappaleina.

Peruutusoikeuden käyttäminen edellyttää, että

fabfab GmbH
Osterbrooksweg 35-45
D - 22869 Schenefeld
T: +49 (0)40 - 609 459 111
F: +49 (0)40 - 771 880 61
E-Mail: yhteydenotto [at] kankaita.com

asiakas lähettää meille peruutusilmoituksen (esim. postitse, faksitse tai sähköpostitse). Peruutus voidaan lähettää oheisella peruutuslomakkeella tai muilla tavoin. (Peruutus voidaan lähettää peruutuslomakkeella tai muulla sähköisellä ilmoituksella Internet-sivustossamme osoitteessa (http://www.kankaita.com//about/withdrawal.htm). Lähetämme asiakkaalle viipymättä (esim. sähköpostitse) vahvistuksen peruutusilmoituksen vastaanottamisesta.)

Ilmoitus peruutusoikeuden käyttämisestä tulee lähettää ennen peruutusajan päättymistä.

Peruutuksen seuraukset

Mikäli asiakas peruuttaa tilauksensa, palautamme hänelle kaikki saamamme maksut, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkuluja, jos asiakas on valinnut muun toimitustavan kuin edullisimman vakiotoimituksen). Maksut palautetaan viipymättä ja viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen peruutusilmoituksen saapumisesta. Maksun palautus tehdään samalla maksutavalla, jonka asiakas valitsi tilauksen maksamiseen, jos ei muuta erikseen sovita. Asiakkaalle ei koidu maksun palautuksesta lisäkustannuksia. Me voimme kieltäytyä maksun palautuksesta siihen saakka, että olemme joko vastaanottaneet tuotteen tai olemme vastaanottaneet tositteen tuotteiden takaisinlähetyksestä, sen mukaan kumpi näistä tapahtuu aikaisemmin.

Asiakkaan tulee lähettää tai luovuttaa tuotteet takaisin meille viipymättä ja vähintään 14 päivän kuluessa tilauksen peruutuksesta. Palautusajaksi riittää, että asiakas lähettää tuotteet 14 päivän kuluessa. Asiakas vastaa palautuslähetyksen lähetyskustannuksista.

Asiakas korvaa tuotteiden arvonalentumisen vain, jos tuotteiden tarkastuksessa ilmenee asiakkaasta virheellisestä käytöstä johtuvaa tuotteiden kulumista ja ominaisuuksien tai toimintojen muuttumista.

zurückzusenden oder zu übergeben. Die Frist ist gewahrt, wenn Sie die Waren vor Ablauf der Frist von vierzehn Tagen absenden.
Wir tragen die Kosten der Rücksendung der Waren innerhalb Deutschlands mit Ausnahme der zusätzlichen Kosten, die sich daraus ergeben, dass Sie eine andere Art der Lieferung als die von uns angebotene, günstigste Standardlieferung gewählt haben.
Sie tragen die unmittelbaren Kosten der Rücksendung der Waren außerhalb Deutschlands.
Sie müssen für einen etwaigen Wertverlust der Waren nur aufkommen, wenn dieser Wertverlust auf einen zur Prüfung der Beschaffenheit, Eigenschaften und Funktionsweise der Waren nicht notwendigen Umgang mit ihnen zurückzuführen ist.

Peruutusoikeuden eväämis- ja umpeutumisperusteet

Peruutusoikeus ei koske tilauksia eikä tuotetoimituksia, jotka eivät ole vakiomuotoisia vaan jotka on valmistettu asiakkaan mittojen tai määritysten mukaisesti hänen henkilökohtaiseen käyttöönsä. Tällaisia voivat olla
- t alkoholijuomat, joiden hinta on sovittu tilauksen yhteydessä, jotka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivän kuluessa tilauksesta ja joiden markkinahinnan vaihteluun myyjä ei voi vaikuttaa
- sanoma-, aikakausi- ja kuvalehdet, pois lukien tilaussopimukset.
Peruutusoikeus umpeutuu ennenaikaisesti, mikäli tilaus koskee
- sinetöityjä tuotteita, jotka terveydellisistä tai hygieniasyistä eivät sovellu palautettaviksi, joiden sinetti on poistettu, tai tuotteita, joita luonteensa vuoksi ei voida erottaa muista kokonaisuuteen kuuluvista tuotteista
- ääni- tai videotallenteita tai tietoteknisiä sovelluksia, jotka toimitetaan sinetöidyssä pakkauksessa ja joiden sinetti on poistettu.

kankaita.com käyttää evästeitä voidakseen tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos jatkat sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.