Maksutavat

Tietosuojan vaaliminen on meille itsestäänselvyys. Koko tilausprosessi ja erityisesti henkilökohtaisten tietojen siirto tapahtuu suojatun SSL-yhteyden välityksellä.

Paypal arrow

PayPal on eBay-konserniin kuuluva nopea, varma ja vaivaton verkkomaksupalvelu. Kun olet luonut PayPal-tilin, voit suorittaa maksun antamalla sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.

Tämä maksutapa on mahdollinen, kun tilauksen arvo (ilman lähetyskuluja) on vähintään 1 €.

Klarna arrow

Osta nyt. Maksa omaan tahtiisi. Klarna-ostos tilille tarjoaa sinulle monia etuja. Esimerkiksi 14 tai 30 päivän maksuajalla voit maksaa heti tilauksen saatuasi. 

Ja näin se toimii:

  • Laita kaikki haluamasi tuotteet ostoskoriin ja valitse kassalla maksutavaksi "Klarna-lasku".
  • Klarna lähettää sinulle laskun sähköpostitse ja muistuttaa sinua, kun on aika maksaa. Voit hallita tilauksiasi ja maksuja milloin tahansa Klarna-sovelluksessa. Eikö sinulla ole matkapuhelinta käsilläsi? Kirjaudu sitten yksinkertaisesti työpöydälläsi osoitteessa https://app.klarna.com/login. 
  • Jos haluat palauttaa tavaroita, voit yksinkertaisesti merkitä palautukset Klarna-sovelluksessa, jolloin lasku keskeytyy, kunnes palautukset on käsitelty. Laskusi päivittyy automaattisesti heti, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet tavarat.

Aina turvallisella puolella:

Klarnan ostajansuojakäytäntö koskee kaikkia Klarnan kautta tehtyjä ostoksia. Nykyaikaiset turvatoimet suojaavat tietojasi luvattomien ostosten estämiseksi.

Löydät lisätietoja Klarnan maksuvaihtoehdoista täältä usein kysytyistä kysymyksistä.

Luottokortti arrow

Useimpia luottokortteja voidaan käyttää maailmanlaajuisesti. Verkkokaupassamme ovat käytössä seuraavat kortit:

  • MasterCard
  • VisaCard
Ennakkomaksu arrow

Valittaessa tätä maksutapaa asiakas maksaa laskun ennakkoon pankkisiirtona ja lähetämme tuotteen asiakkaalle päivän sisällä maksun saapumisesta.​

Ole hyvä ja tee tilisiirto seuraavalle tilille. Muistathan ilmoittaa laskun numeron:


Pankkitietomme ovat:

Tilinhaltija: fabfab GmbH

Pankin nimi: Commerzbank

IBAN : DE43221400280592226501

BIC/SWIFT: COBADEFFXXX

Huomaa: jotta voimme kohdentaa maksun, ilmoita maksun tarkoitukseksi asiakasnumero ja tilausnumero.Tilauksesi peruutetaan 21 päivän kuluttua ilman maksua.

Maksukehotukset arrow

Työskentelemme yhdessä yrityksen Troy kanssa, joka toimii palveluntuottajanamme perintäasioissa. Troyn toiminnassa laatustandardit ovat ensisijaisen tärkeitä, mutta yhtä tärkeä heille olet myös sinä asiakkaana. Siksi viestintä tapahtuu reilussa asiakasvuorovaikutuksessa. Viestintä on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, minkä vuoksi Troy tarjoaa useamman tavan yhteydenottoon.

Täältä voit lukea lisää Troysta.