kankaita.com – GOTS-sertifikaatin ylpeä omistaja!

 

Miksi GOTS (Global organic textile standard)?

 

Me kankaita.comissa arvostamme sitä, että te – asiakkaamme – luotte valikoimamme upeista kankaita ja materiaaleista yksittäiskappaleita, joissa on kiinnitetty paljon huomiota yksityiskohtiin ja huolelliseen työstöön. Lisäksi itse tehdyt vaatteet istuvat täydellisesti. Mitä muuta voisimme haluta?

 

Me haluamme enemmän. Haluamme, että myös materiaalit, joita käytätte, valmistetaan yhtä huolellisesti ja vastuullisesti. Sillä DIY-projektit ovat lähtökohtaisesti kestäviä projekteja: emme tuhlaa resursseja tai likaa ympäristöä - miksi meidän tulisi sallia se materiaalien tuotannossa?

 

 

Avaa

Sulje
 


 

 

 

 

 

GOTSin (Global Organic Textile Standard) virallinen lyhytvideo tarjoaa sinulle viihdyttävästi ja ymmärrettävästi kaiken tarpeellisen GOTSista. Video kertoo, miksi GOTS on tärkeä ja mitä standardin johdosta testataan ja säännellään.

 

GOTS on kansainvälisesti tunnustettu standardi, joka on sitoutunut tekstiilien ympäristöystävälliseen ja sosiaaliseen työstöketjuun. GOTS ei keskity vain kestävän kehityksen tuotantoon, vaan luo lisäksi tiukat säännöt ja ohjeistukset arvoketjun yrityksille. GOTS-merkinnällä varmistetaan asiakkaille, että tuotteet on valmistettu sosiaalisen vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti.

 

Tämän tavoitteen tavoittamiseksi GOTS määrittää ekologiset ja sosiaaliset kriteerit, joihin yritysten on sitouduttava. Luomukuitujen käyttö, ympäristölle haitallisten tai myrkyllisten aineiden käytön välttäminen ja vähimmäispalkan käyttöönotto ovat vain pieni osa GOTSin pakollisista kriteereistä. Standardin noudattamisen takaamiseksi kaikkien arvoketjun yritysten on osallistuttava vuosittaiseen paikan päällä tehtävään tarkastukseen, jonka suorittavat GOTSin akkreditoimat riippumattomat testauslaitokset. Etenkin epäilyttävissä tilanteissa suoritetaan yllätystarkastuksia ja mikäli kriteerit eivät täyty, yritys menettää sertifikaattinsa välittömästi. Tarkemmat tiedot löydät viralliselta GOTS-sivulta

 

Me fabfab GmbH:lla olemme iloisia siitä, että marraskuusta 2015 lähtien olemme virallisesti osa tätä kestävän kehityksen arvoketjua.

 

 

 

 

kankaita.com käyttää evästeitä voidakseen tarjota sinulle parasta mahdollista palvelua. Jos jatkat sivuston selaamista, hyväksyt evästeiden käytön.