Ompele pullonsuojus

Helppo
Ompele pullonsuojus

Kuvaus

Pullonsuojuksen ompeleminen on helppoa ja nopeaa! Tämä pullonsuojus suojaa juomapulloa optimaalisesti koulurepussa, työlaukussa tai matkakassissa. Lämmössä kutistuvasta kalvosta valmistetun kuvion avulla on helppo tehdä suojuksesta luovan yksilöllinen, mikä onnistuu jo muutaman vaiheen kautta.

Juomapullon mittaus
1/9

Juomapullon mittaus

Valitse pullo, jonka pohjalta haluat ommella huopaisen pullonsuojuksen, ja mittaa se tarkasti. Mittaa pullon korkeus ja ympärysmitta.

Leikkaa huopakangas
2/9

Leikkaa huopakangas

Lisää jokaiseen pituuteen 2 cm saumanvaroiksi. Merkitse nämä mitat huopaan ja sitten leikkaa kappale.

Leikkaa huopakangas
3/9

Leikkaa huopakangas

Ota avuksi kynä tai kangasliitu ja merkitse pullon pohjan ympärys. Lisää tähän 1 cm saumanvara ja leikkaa pohja.

Leikkaa kantohihna
4/9

Leikkaa kantohihna

Jotta voit pitää suojusta mukanasi, lisää pieni silmukka kiinnitettäväksi vyökaistaleeseen. Leikkaa hihna sopivan pituiseksi – tässä kantohihna on 20 cm pituinen.

Valitse kuvio
5/9

Valitse kuvio

Tässä vaiheessa saat olla luova! Cricut Design Space -sovelluksessa on miljoonia kuvia, kuvioita ja ideoita juomapullon kustomointiin Cricut Joy -laitteella, jotta saat aikaan todella uniikin lopputuloksen. Valitsimme karhukuvion ja lapsen nimen, jotta kaikki tietävät kenelle tämä upea juomapullo kuuluu.

Aseta kuvio
6/9

Aseta kuvio

Nyt sinun tarvitsee vain luoda valitsemasi kuvio. Tämä onnistuu helposti, kun noudatat Cricut Design Space -sovelluksen ohjeita ja asetat laitteeseen silittävän kalvon. Kuvio syntyy käden käänteessä. Kun käytät silitettävää kalvoa, muista asettaa kuviot väärään suuntaan, jotta lopputulos on oikeanlainen ja nimet näkyvät oikein päin. Pinsettien tai neulan avulla voit poistaa pienet kalvojäämät kuviosta ennen silitystä.

Silitä kuvio kiinni
7/9

Silitä kuvio kiinni

Tähän tarvitaan kuumuutta! Voit nyt asettaa kuvion huovalle ja painaa sen kiinni Cricut Press -laitteella. Tämä tekee lopputuloksesta pitkäikäisemmän ja käyttöä paremmin kestävän.

Ompele pullonsuojus
8/9

Ompele pullonsuojus

Nyt sitten siirrymme ompelukoneen ääreen. Laita kaksi lyhyttä sivua päällekkäin ja ompele ne yhteen pituussuunnassa 1 cm saumanvaran kanssa.

Ompele pullonsuojus
9/9

Ompele pullonsuojus

Pullon pohjan ompelu on hieman hankalampaa, mutta se sujuu nopeasti. Ompele pyöreä pohja 1 cm saumanvaran kanssa. Ja pullonsuojus on valmis! Nyt sinun tarvitsee enää ommella kantosilmukka kiinni. Tätä varten taita nauha ja kiinnitä se muutamalla ompeleella yläreunaan.